© 2002-2003 Bácska Sütő- és Édesipari Kft.


Vaníliás és fahéjas karika
A legjobb receptek alapján készült különleges ízü finomságok. Teához, kávéhoz, de önmagában is kitünő.


Mézeskalács és más mézes termékek
Engedjen az édes ízek csábításának, és élvezze mézes süteményeink elragadó zamatát. Vigyázat! Ha egyszer megkóstolta, örökre rabjává lesz!


Ostyafélék
Kakaó- és vaníliakrémmel töltött habkönnyű ostyaszeletek, finom ét- vagy tejecsokoládés öntettel. Szezonális akciókra is készítünk krémes ostyaszeleteket!


Szeletáruk
Csokoládéval részben vagy egészben bevont, ropogós és édes finomságok.


Babapiskóta
Torták, sütemények készítésének alapeleme, de az ügyes szakács számos más felhasználási módját ismeri. Egy biztos, ha éppen nincs otthon, hiánya azonnal jelentkezni fog.


Habcsók
Egy, a boltokban rég nem látott kedvenc jelenik meg újra, natúr és csokoládés bevonattal, díszdobozban csomagolva, átlátszó polistirol hengerben.


Florentin Grillázs
A különleges ízek kedvelőinek szeretnénk kedveskedni ezzel a termékünkkel. Érdekes íze, rendhagyó textúrája, és exkluzív csomagolása miatt akár randevúkra is ajánljuk, virág helyett.


Borneo
Szinte érezni a trópusi nap simogatását, hallani a tengerparton megtörő hullámok robaját, szinte látni a fűszoknyás bennszülötteket - nem kell messzire mennie egy kis trópusi varázslatért! Finom deszert, édes ajándék.

Engedjen az édes ízek csábításának, élvezze mézes süteményeink elragadó zamatát!
A vidám és egészséges élet kulcsa a helyes étrend, ennek alapja csakis a PÁSZKA lehet!