© 2002-2003 Bácska Sütő- és Édesipari Kft.


Az 1953-ban alapított, majd 1993-ban privatizált BÁCSKA Sütő és Édesipari Kft az ország egyik legdinamikusabban fejlődő élelmiszeripari vállalkozása. Baja és Bácsalmás városok, valamint a térség mintegy 50.000 fogyasztójának jelentős részét látja el a legváltozatosabb igényeket kielégítő, jó minőségű kenyérrel, péksüteménnyel és különböző vajasárukkal. Mintegy 80 tartós, édesipari terméke országszerte vásárolható a multinacionális cégek hypermarketeiben, valamint az Ön sarki fűszeresénél.

Üzleti filozófiánk alapja a korrekt ár/érték arány. Termékeink jó minőségűek, exportot is lehetővé tevő, korszerű csomagolásban vásárolhatók, megfizethető áron.

Különleges figyelmet fordítunk az egészséges táplálkozás körébe tartozó termékek fejlesztésére és gyártására. Cégünk az egyetlen hazai vállalkozás jelenleg, mely pászkát állít elő igen jó minőségben. A közétkeztetés és catering ipar igényeinek kielégítése ugyancsak kiemelt terület számunkra.

Szívesen látjuk máskor is honlapunkon. Kérdéseit, észrevételeit előre is köszönjük.• Cégünket 1953-ban BAJAI SÜTŐIPARI VÁLLALAT néven alapították több korábbi szövetkezet összevonásával. Így a térség egyik legnagyobb sütőipari vállalata jött létre, amelynek feladata Baja és a járás kenyérrel, péksüteménnyel való ellátása volt.

• 1959-től a cég BAJA és VIDÉKE SÜTŐIPARI VÁLLALATAKÉNT muködik.

• 1968-tól a kenyér mellett megjelentek a palettán az édesipari és gyorsfagyasztott termékek is. Ekkor kezdődött meg a máig is híres mézes termékek és tortalapok gyártása, amelyek ma is cégünk specialitásainak számítanak.

• 1993 végén - privatizációs pályázat keretében -, az akkor már Bácska Sütő- és Édesipari Kft. névre hallgató vállalatot, több magánszemélyből és a területileg érintett önkormányzatokból álló konzorcium vásárolta meg.

• A cég meghatározó szerepet játszik a térség kenyér és péksütemény ellátásában. Mind a minőség, mind a versenyképes ár tekintetében jó hírnevet vívtunk ki, és az élelmiszer üzletek mellett számos közintézmény megbízható szállítójaként vagyunk jelen.

• Az új vezetés alatt eddig nem látott fejlődésnek indult mind a sütő, mind pedig az édesipari ágazat. A széles és állandóan megújuló termékskálának és versenyképes árnak köszönhetően ezek a cikkek már nemcsak a térségben ismertek, hanem országosan is méltán népszeruek.

• Termékeink megtalálhatók több olyan nagy üzletlánc polcain is, mint a Metró, Tesco, Spar, Profi, Penny, stb.

Engedjen az édes ízek csábításának, élvezze mézes süteményeink elragadó zamatát!
A vidám és egészséges élet kulcsa a helyes étrend, ennek alapja csakis a PÁSZKA lehet!